Starten met Daylite

Om met Daylite te starten zijn er twee mogelijkheden om uw gegevens op te slaan: in de cloud bij Marketcircle of op uw eigen Macserver. DayliteXpert kan u helpen bij het bepalen wat de beste oplossing voor u is, en kan u helpen met het installeren en operationeel maken van uw Daylite-omgeving. Ook kunnen wij uw Daylite-omgeving na installatie voor u onderhouden.

De snelste manier om te starten is via de cloud. U neemt dan een abonnement voor het aantal gebruikers dat u wenst en u kunt uw Daylite overal synchroniseren. Uw gegevens zijn veilig in de Marketcircle cloud opgeslagen en alle communicatie gebeurt via beveiligde verbindingen. Uw gegevens worden automatisch gebackupped.

Via onderstaande knop gaat u naar de website van Marketcircle (in het Engels), waar u een account kunt maken om Daylite 30 dagen uit te proberen.

Starten met Daylite Cloud

Als u een groter team en/of al een bestaande server hebt is self-service ook een goede oplossing. Daar komt dan wel beheer van uw server bij kijken, zoals updates en het in de gaten houden dat uw gegevens regelmatig gebackupped worden. U koopt per gebruiker eenmalig een licentie, die onbeperkt geldig is. Als er een grote update is van Daylite kan het zijn dat u een upgradeprijs moet betalen. Om uw gegevens van buiten het bedrijf te kunnen synchroniseren zal uw internettoegang aangepast moeten worden om verkeer tussen Daylite en de server mogelijk te maken. Daylite Server vraagt niet veel van uw server, een macmini is uitstekend geschikt om als server te dienen.

Via onderstaande knop kunt u Daylite Server downloaden om gebruik te maken van uw eigen server.

Starten met Daylite eigen server