Daylite is verbeterd om u productiever te maken

Taken

Krijg het beste van twee werelden

U hebt nu de mogelijkheid om Daylite te gebruiken met onze Cloud service voor naadloos synchoniseren, opslag en gebruikersbeheer via een abonnement. U krijgt alle voordelen van het werken met een echte Mac-app, met de gemakken van de cloud.

Flexibele taaklijsten

Groupeer uw taken in lijsten op de manier die u wilt. Als u met taken werkt in een project of kans, dan kunt u deze nu sorteren in meerdere lijsten zodat het eenvoudiger wordt taken te grouperen en prioriteit te geven aan wat u moet doen. Eenvoudig verslepen om de taken te ordenen. U kunt zelfs uw taaklijsten meenemen voor onderweg en met uw iPhone of iPad om nieuwe taken aan de lijsten toe te voegen.

Slimme filters voor taken

Sorteer snel uw taken op teamlid, categorie of trefwoord met de nieuwe Slimme filterbalk. U kunt deze filters gebruiker als u taken bekijkt binnen een project, een kans of de algemene taaklijst. Alle trefwoorden voor taken worden getoond naast de filterbalk, zodat u eenvoudig op een trefwoord kunt klikken om het filter te activeren.

Sneller taken wijzigen

Taken hebben een heel nieuw uiterlijk. Alle details van een taak verschijnen nu aan de rechterkant, op dezelfde manier als contactdetails worden weergegeven. De wijzigmodus staat standaard aan, zodat u snel de vervaldatum kunt aanpassen of een extra detail toe kunt voegen als u door uw taaklijst loopt. Spring direct naar de details van een taak door het indrukken van de tab-toets.

Plannen

Jaaroverzicht agenda

Bekijk een overzicht van uw agenda voor een heel jaar. Het jaaroverzicht is kleurgecodeerd zodat u in één blik kunt zien welke dagen druk zijn. Dagen zonder afspraken zijn wit, iets drukkere dagen zijn geel en echt drukke dagen zijn rood. Selecteer een dag om een lijst te zien met taken, afspraken en projecten op die dag. Dubbelklik om de dag in detail te kunnen bekijken.

Minikalender

Bekijk uw agenda op de Daylite zijbalk terwijl u aan de slag bent op een andere plek binnen Daylite. Uw taken aan het plannen? Spring door maanden in uw kalender in de zijbalk om uw taken en projecten te plannen. U kunt taken en afspraken verplaatsen door ze te slepen naar de minikalender. Waar u ook bent in Daylite, u kunt snel naar een specifieke datum springen door dubbel te klikken op een datum in de minikalender.

Productiviteit

Informatievere pijplijnen

Zie snel hoeveel werk er voor elke pijplijnstap al is uitgevoerd. Pijplijnen hebben nu een blauwe voortgangbalk die zich vult als taken in de stap zijn afgevinkt. Als een taak in de stap vervallen is, wordt een deel van de balk rood, zodat u snel kunt zien waar uw aandacht naar uit moet gaan.

Kans- en projectoverzicht

Krijg snel een overzicht van uw projecten en kansen met de Details & Activiteiten-tab en de Taken & Pijplijn-tab. De Details & Activiteiten-tab geeft de status van de kans of het project aan en hoeveel dagen tot de vervaldatum. De Taken & Pijplijn-tab geeft aan hoeveel taken er nog zijn en in rood het aantal vervallen taken. Op deze manier krijgt u een snel overzicht over wat er nog moet gebeuren als u door uw lijst met kansen en projecten gaat.

Bellen en FaceTime vanuit uw Mac

Uw Mac en iPhone werken nu nog beter samen. Als u in contact wil treden met een contact op uw Mac, begin dan direct een telefoon- of FaceTimegesprek op uw iPhone.

Pages, Keynote & Numbers

Gebruik informatie uit Daylite in Pages, Keynote of Numbers. Plaats informatie zoals klantgegevens of vervaldata van taken vanuit Daylite direct in deze programma’s door middel van samenvoegvelden.

Open adressen in Apple Kaarten

Als u een reis aan het plannen bent naar uw klanten, klik dan op elk adres van een klant om dit adres te openen in Kaarten. Bekijk waar uw klant zich bevindt en vraag eenvoudig de reistijd en route op naar uw klant.

Koppelknoppen

Voeg nieuwe gekoppelde onderdelen toe aan contacten, projecten en kansen. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om een nieuwe taak of afspraak  toe te voegen aan de bovenkant van het activiteitenscherm. Met één klik kunt een een vervolgtaak voor een lead of een bestand aan een project toevoegen. Dit maakt het ook eenvoudiger voor mensen in uw team die nieuw zijn met Daylite om intuïtief zaken te koppelen.

Koppelen van meerdere bestanden & referenties

Koppel bestanden en referenties aan verschillende onderdelen in Daylite. Hebt u een Dropbox-url die u wilt koppelen aan zowel een project als een persoon? Geen probleem, koppel het aan zoveel onderdelen als u wilt.

Meer activiteitensetvelden

Voeg meer details toe aan uw taken en afspraken binnen activiteitensets. Stel het type taak of afspraak en als nodig een locatie in. Voeg extra details toe om uzelf of u teamleden meer duidelijkheid te geven. Stel een prioriteit en zelfs de duur van elke taak in de activiteitenset.

Bulkwijzig uw voorkeuren

Wijzig meerdere onderdelen van uw Daylitevoorkeuren in één keer. Het opschonen van uw categorieën of trefwoorden? Selecteer meerder categorieën of trefwoorden in één keer om deze te verwijderen. Of selecteer een aantal categorieën om deze in één keer aan een onderdeel te koppelen.

Nieuw helder uiterlijk

Zeg “Dag” tegen het nieuwe, heldere uiterlijk van Daylite. We hebben Daylite visueel verfijnd zodat het eleganter is dan ooit. Kleine kleuraccenten zijn aangebracht om informatie als data binnen het activiteitenweergave te benadrukken en kopteksten op het thuisscherm met vervaldata, werklijst, enz. Lettertypes zijn iets vergroot om alles eenvoudiger leesbaar te maken.

iPhone & iPad

Multitasking op de iPad

U kunt gebruik maken van multitasking op de iPad. Krijg toegang tot Daylite zonder van app te wisselen. Multitasking is beschikbaar vanaf iOS 9 en later.

Vergelijk informatie met Split View

Werk zij-aan-zij met Daylite en een andere app op uw iPad. Schrijf een email in Mail en streep de taak af in uw werklijst in Daylite op hetzelfde moment.

Werp een blik op een andere app met Slide Over

Gebruik Slide Over om een blik te werpen op Daylite zonder van app te hoeven schakelen. Als u bijvoorbeeld een lunchafspraak hebt met een klant en weet niet waar het restaurant is? Zoek uw lunchafspraak in Daylite op en schuif naar Kaarten om het restaurant op te zoeken.

Vandaag Widget

Controleer wat er vandaag toe doen is met één veeg op uw iPhone of iPad. Zonder Daylite te openen kunt u met de widget uw taken en afspraken van vandaag bekijken. Ook zijn de taken uit uw werklijst zichtbaar. Tap op een afspraak of taak om direct naar de informatie in Daylite te springen.

Filteren onderweg

Krijg snel overzicht in uw contactpersonen, projecten en kansen op de iPhone en iPad. Filter uw projecten en kansen op categorie, trefwoord of status. Filter uw contactpersonen op categorie, trefwoord, voornaam of achternaam. U kunt dan vervolgens uw contacten bekijken via contactpesonen of bedrijven.

Koppel bestanden en foto’s

Voeg bestanden en foto’s toe aan Daylite wanneer uw onderweg bent. Bezig met een schets of overzicht op papier? Ga in Daylite naar een project en link de foto die u van uw schets maakt. De foto kunt u vervolgens koppelen aan bijvoorbeeld de klant, want bestanden en foto’s kunt u koppelen aan meerdere onderdelen.

Wijzig categorieën, trefwoorden en rollen & relaties

U wilt een trefwoord toevoegen voor een nieuwe klant terwijl u onderweg bent? U kunt nu categorieën, trefwoorden, rollen en relaties wijzigen of toevoegen op uw iPhone en iPad. Wie deze wijzigingen mogen maken kunt u instellen in de voorkeuren op de Mac.

Wijzig meldingen & uitnodigingen

U krijgt meerdere meldingen tegelijkertijd? Verwerk in een overzicht alle uitstaande meldingen of verwijder alle uitstaande meldingen met 1 druk op de knop. U kunt uitnodigingen die u al hebt geaccepteerd alsnog afslaan in het overzicht.

Scroll naar boven