Planning

Waarom Daylite als agenda gebruiken?

Hebt u een drukke agenda? Daylite helpt u om alles beheersbaar te houden, hoe chaotisch uw dag ook wordt. Daylite organiseert uw afspraken, mensen, taken, projecten en meer – allemaal op één plek. Zodat u zich kunt concentreren op uw vergaderingen, belangrijke deadlines en de complete planning van uw team. Daylite is gemaakt om uw bedrijf productiever te maken.

Als uw agenda te druk is om dit te lezen, dan is Daylite voor u bedoeld!

 

Meer dan alleen een agendaprogramma.

Afspraken zijn meer dan een tijdblok. Er zijn mensen die u ontmoet, zaken die besproken worden en acties die ondernomen moeten worden voor en na de afspraak. Daylite is meer dan alleen een agendaprogramma. Het verbindt uw afspraken met alle andere onderdelen van uw bedrijf met de krachtige koppelfunctie.

U kunt uw teamleden, klanten, notities, emails, projecten, taken en documenten koppelen aan uw afspraak. Zo kunt u snel de emailcorrespondentie teruglezen voordat u de vergadering in gaat. Of u kunt tijdens de vergadering aantekeningen maken die u koppelt aan een project zodat uw hele team daar later toegang tot heeft. Als uw uw projecten met uw team bespreekt hebt u direct toegang tot alle bijdragen van de andere teamleden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wees altijd voorbereid.

Wordt niet plotseling verrast. Blijf voor op uw dag waar u ook bent. Bekijk uw afspraken en taken voor vandaag en de komende 7 dagen op het thuisscherm op uw Mac. Schuif op uw iPhone of iPad naar het berichtencentrum om uw komende afspraken te bekijken. Daylite maakt u klaar voor wat er gaat komen.

Een agenda die integreert met Apple Mail.

Plan afspraken direct vanuit een emailbericht. Daylite Mail Assistent plaatst Daylite binnen uw Apple Mail venster zodat u een afspraak kunt plannen zonder Mail te verlaten. Eenvoudig klikken om een nieuwe afspraak te maken, vul de details in en de afspraak is opgeslagen in Daylite. De email wordt gekoppeld aan de afspraak en u kunt foto’s of bestanden koppelen aan de afspraak. Vanuit de afspraak in Daylite kunt u direct de email openen, zodat u altijd voorbereid bent.

Maak plannen eenvoudig.

Bekijk uw agenda per dag, week, maand of jaar. Kleurindicatie in de jaarweergave geven een overzicht hoe druk u bent. Dagen zonder afspraak zijn wit, enkele afspraken kleuren geel en hele drukke dagen kleuren rood. De minikalender in de zijbalk geeft de mogelijkheid om snel uw agenda te controleren als u bezig bent op een andere plek in het programma. U kunt eenvoudig uw afspraken plannen door ze te slepen naar de dagen in de minikalender.

Bekijk de agenda van uw hele team.

Weet waar uw team uithangt en waar ze moeten zijn. Daylite toont u naast uw eigen agenda ook die van uw teamleden. Selecteer meerdere personen en zie hun agenda in één overzicht. Of bekijk snel een groep mensen zoals het verkoopteam. Daylite maakt het eenvoudig de beschikbaarheid te laten zien van uw mensen, zodat u afspraken kunt plannen zonder dat u moet schakelen tussen meerdere agenda’s. U kunt snel iedereen uitnodigen voor een vergadering zonder iedereen afzonderlijk toe te moeten voegen. En u kunt voorkomen dat mensen dubbel geboekt worden omdat Daylite u waarschuwt als u iemand toevoegt die al een afspraak heeft staan.

Bewaar speciale agendaweergaven.

Wilt u snel alle komende kantoorafspraken kunnen zien? Of alle afspraken kunnen zien die een bepaalde vergaderruimte gebruiken? Met Daylite kunt u snel overschakelen naar een bepaalde agenda met slimme lijsten. Filter uw agenda op wat u wilt zien en slag deze weergave op als slimme lijst. U kunt de agenda filteren op zaken als vakanties, vergaderingen met een bepaalde klant of afspraken met een bepaald geboekt hulpmiddel. Klik gewoon op de slimme lijst en u ziet de afspraken die u nodig hebt.

Verstuur afspraakuitnodigingen en -wijzigingen.

Wanneer u iemand van uw team uitnodigd voor een afspraak, dan zal Daylite uw teamlid dit melden zodat zij de afspraak kunnen bevestigen of weigeren. Zodra zij reageren krijgt u een melding zodat u weet of ze aanwezig kunnen zijn. Als u niet aanwezig kunt zijn bij een afspraak kunt u de uitnodiging afslaan met eventueel een notitie waarom. Ook kunt u een melding sturen naar uw teamlid wanneer de tijd van de afspraak wijzigt.

Daylite synchroniseert met alle teamleden, dus kunt u onderweg een afspraak inplannen op uw iPhone of iPad. Zodra u verbinding maakt met een WiFi-netwerk krijgen uw teamleden bericht van de afspraak op hun Mac of iPhone.

Houd belangrijke vervaldata in de gaten.

Bekijk projecten en taken in uw agenda. Daylite geeft u de mogelijheid uw agenda aan te passen zodat u ziet wat uw nodig hebt en verborgen wordt wat u niet nodig hebt. Wilt u alle verkoopkansen zien met een voorspelde sluitdatum deze week? Of alle projecten die deze maand afgesloten moeten worden? Geen probleem. Ook kunt u aankomende verjaardagen weergeven.

 

Scroll naar boven